Dette gamle politiske citat passer måske meget godt til hvordan jeg har det for tiden. Vi er ved at bygge om på vores badeværelse og det er ikke helt billigt. Det startede med at vi bare lige skulle have nye elementer op, men hurtigt skulle der både laves bruseniche og sløjfes et badekar.

Vi har egentligt længe gået og tænkt på at lave lidt om på badeværelset. Mest fordi vi har haft lidt problemer med vand på siden af et af skabene under vasken. Og vand og spånplade går meget dårligt i spænd. Så det er begyndt at bule lidt. Egentligt havde vi overvejet at beholde vores badekar og så overdække det så mankan bruge det som bænk og til håndklæder, men børnene er flyttet hjemmefra og vi bruger det ikke, så kunne det ligeså godt ryge ud – det er trods alt fra 89.

Det er grebet om sig med badeværelset, vi fik et godt tilbud hos Bauhaus på nogle skabe og en pæn vask, mest fordi vi samtidig købte glassten til vores nye bruse niche. Mens vi var i Bauhaus så jeg den smarteste badevægt jeg nogenside har set, så den kom også med hjem – det var nu ikke den der væltede budgettet.

Vi har fået bygget en lille kant mellem brusenichen og resten af badeværelset, det er noget underligt, pudset sten-værk. Det ligner mest af alt appelsinhud og føles som gummi. Men det fungerer og det er det vigtigste.

Alt i alt er vi vel sluppet billigt, det meste kunne Orla selv lave og vi fik en god pris hos Bauhaus på elementerne det gamle badekar fik vi 50 kroner for af en børnefamilie, der lige var flyttet på landet og havde brug for et nyt et. Selvom vi har brugt mange penge er det alligevel helt klart været det værd. Jeg elsker mit nye badeværelse.