Indrømmet, jeg følte mig lidt gammel, da jeg en morgen i sidste uge vågnede med et voldsomt hold i ryggen, der gjorde det meget besværligt at komme ud af sengen. Det lykkedes, men jeg havde voldsomme rygsmerter, som dog heldigvis aftog lidt, efter at jeg havde bevæget mig lidt rundt.

Jeg måtte have ligget forkert i sengen, for der var intet i vejen, da jeg lagde mig til at sove aftenen før, så jeg håbede på, at holdet i ryggen ville fortage sig af sig selv i løbet af dagen.

Men det gjorde det ikke, så jeg ringede for at få en tid hos den kiropraktor, jeg sidste år blev behandlet hos for nogle irriterende nakkesmerter fra piskesmæld, som den gang plagede mig i flere uger. Men kiropraktoren var syg, meddelte en telefonsvarer mig, men der var ikke nogen henvisning til en anden, så jeg var noget desorienteret, da jeg ikke mener, vi har andre kiropraktorer i vores by.

Jeg ventede til dagen efter, hvor jeg fortsat havde hold i ryggen, men så bestilte jeg en tid hos min læge, for et eller andet var jeg nødt til at gøre. Lægen kunne heldigvis se på mig samme dag, og han tilbød at give mig en behandling med akupunktur, som han beskrev som en meget effektiv smertebehandling (læs mere om det her), som er langt bedre for kroppen end at fylde sig med smertestillende medicin.

Jeg takkede ja til hans tilbud, og det var godt, for behandlingen hjalp med det samme, så mine smerter forsvandt som dug for solen.

Kategorier: Generelt