Som navnet antyder skal denne artikel handle om de 5 typer af barudstyr, der er uundværlige i din hjemmebar. Som udgangspunkt regner vi med at du har en hjemmebar med en bardisk på plads, så her kommer vi til indholdet i din hjemmebar. Alt dette barudstyr kan købes online hos barlife.dk

Køleskabet

Køleskabet er et absolut must i en hjemmebar. Det er den del, der sikrer at du kan servere kolde øl, have koldt juice, mælk og sodavand til at blande drinks med. Det er svært at forestille sig en hjemmebar uden et veludrustet køleskab.

Blender / isknuser

Isknuseren eller blenderen er også en meget central del af din hjemmebar. Der skal bruges is i næsten alle drinks, enten som knust is eller som isterninger. Blenderen bruges til at lave smoothies og sammen med knust is kan man hurtigt lave en lækker og iskold daiquiri drink som med sikkerhed imponerer og glæder alle.

Shaker og strainer

Når man laver drinks eller cocktails er en stor del af det at kunne blande ingredienserne og hælde det op i et glas. Her bruger man en shaker til at “ryste” de forskellige ingredienser sammen og til sidst hælde det gennem en strainer, for at fjerne fx. kerner fra citron, eller større klumper af ingredienserne. Resultatet er en lækker, velblandet og filtreret drink.

Drinksbog

Hvis ikke man arbejder professionelt med at være bartender, så kan det være svært at huske alle de forskellige drinks fra hinanden. En bog med drinks kan bruges til at huske blandingsforholdet på en drink, alternativt til at blive inspireret til at prøve nye drinks eller holde et bestemt tema. De rigtig gode bøger, giver et index, hvor man kan slå op efter en bestemt type alkohol, så man kan finde dem, der passer til det man har i sin hjemmebar.

Vinreol

Ingen bar uden vin. Det kan måske argumenteres imod at have vin i sin bar og at en vinreol ikke er på top 5 af ting man skal have i sin hjemmebar. Men den skal med, da det er et sted at have sin vin under ordnede forhold og ikke bare inde i et tilfældigt skab. Vin passer ind i en hjemmebar og så er den ikke længere.

Kategorier: Generelt