Denne artikel gentager det jeg selv har sagt mange gange. “Få nu ordentlig og professionel Support til din WordPress hjemmeside”. Det kan ikke siges nok, det er bare vigtigt, således du ikke står med din virksomheds hjemmeside og skal starte forfra fordi hackere har set sig sur på den.

Hvis ikke du har en backup af din hjemmeside, så se at få det i dag. Det er noget af det vigtigste, fordi man ved aldrig hvornår uheldet er ude og selvom man har sikret sig med både virusscanner og intrusion detection systemer, så er ens hjemmeside aldrig 100% sikker. Så start med at lave en god Backup til din WordPress hjemmeside.

Det næste er at du skal have installeret nogle sikkerhedsplugins på din hjemmeside, således den ikke er hullet som en si. Det kan godt betale sig at få nogle professionelle til at installere og konfigurere dem, det behøver ikke at koste alverden – lige nu kan det fås for 399 DKK hos www.wordpresssupporter.dk.

Alt efter hvor vigtig du vurderer din hjemmeside til at være, så kan du overveje at købe ind hos overvågningsservicen hos wordpresssupporter.dk således du altid har hånd i hanke med din hjemmeside.

Kategorier: Generelt