Jeg abonnerer på et nyhedsbrev fra et stormagasin. Det er altid spændende at få, fordi det fortæller mig, hvad der kommer på udsalg. Det fortæller mig også om nye produkter, de får. Det sidste nyhedsbrev, jeg fik, havde denne titel: Udsalg af lingeri. Åh, det er lige, hvad jeg ønsker mig. Jeg havde længe gået og tænkt på, hvornår jeg kunne finde tid til at komme på udsalg. Der er ofte gode tilbud i den der forretning. Og jeg elsker simpelthen at købe lækkert undertøj. Jeg har det med trusser og BH’er, som andre kvinder har det med sko eller tasker: Samlingen bliver bare større og større.

Andres Sarda?

Nu har jeg længe gået og ønsket mig et sæt fra et mærke, der hedder Andres Sarda, men det er ret dyrt. Det hører vist til i den meget eksklusive gruppe inden for lingeri. Det kan være, at det er på udsalg. Jeg bladrede igennem nyhedsbrevet, klikkede ind på brands, men nej. Intet lingeri fra Andres Sarda på udsalg. Øv! Men pyt med det. Det er vist heller ikke et mærke, jeg kan bruge. Jeg har nemlig ikke set, at firmaet laver BH’er i den størrelse, jeg skal bruge.

Men jeg så, at der var en masse trusser og BH’er fra PrimaDonna på udsalg. PrimaDonna lingeri er utroligt lækkert at have på. Jeg har vistnok allerede 4 sæt. Så jeg slog til, klikkede ind på undersiden og begyndte at scrolle igennem.

Det er lidt et problem at købe den slags tøj over internettet. Ikke forstået på den måde, at det er svært, men jeg bliver bare altid lidt usikker. Der kan være en tastefejl, så prisen, der vises, er en anden end den, som produktet faktisk bliver solgt for. Jeg har oplevet det en gang. Men det er jo rart, at jeg faktisk kan sidde herhjemme og købe ind. Især når jeg er doven, og ikke gider at klæde mig på og gå ud i det modbydelige november vejr.
Jeg besluttede mig for at købe 2 sæt. Ét i en lys, grøn farve, og ét i blå farve. Der var næsten op til 50% nedsættelse på dem. Haha, to i et smæk.

Lækre PrimaDonna

PrimaDonna lingeri er jeg rigtig glad for, så selv om jeg skulle betale mere, end jeg havde bestemt mig for, så er jeg tilfreds. Jeg har brugt det mærke i flere år nu. Det er, fordi de laver BH’er til kvinder med store barme. Jeg er ret barmfager, tror jeg, man roligt kan sige. Det er lidt et problem, når man har en stor barm at finde lækkert lingeri, som kan støtte den godt. Det kan PrimaDonna.

Jeg fik kreditkortet frem og købte de to sæt lingeri. De kom få dage efter. Jeg måtte naturligvis prøve dem med det samme. Dejligt, de passer. Trusserne er smukke, og BH’erne støtter min barm godt, så jeg ikke behøver at være irriteret over, at den hænger igen og igen. Jeg undgår også den der modbydelige fornemmelse af sved mellem barmen og brystkassen. Det er nemlig det værste, jeg ved. Følelsen af sveddråber, der triller ned over maven, er ulækker.

Kategorier: Generelt