Legetøj er ikke længere det i dag, som det var engang. Med vor tids teknologiske udvikling har legetøjet fået en helt anden dimension. Legetøj er ikke det samme længere. Noget som er enkelt lavet af træ eller andet let materiale. En af de nye ting der ses blandt legetøj er fjernstyrede biler. Fjernstyrede biler er biler som det fremgår af navnet er styret fra fjernt. Det vil sige at man har en form for fjernbetjening som man styrer bilen med og som man navigere rundt med.

En drengedrøm som udleves

Der er tale om et legetøj som er populært blandt unge drenge. Dette fordi, de fleste unge drenge har et sus i maven når de tænker på en bil og når de tænker på fart. Med en fjernstyret bil kommer de således deres drengedrøm i møde, idet man ved en fjernstyret bil kan navigere rundt med en bil. Bilen er naturligvis ikke så stor som en almindelig bil, og den er således tænkt som et legetøj, der kan køre frem og tilbage, mens den unge som ser bilen også kan styre den.

Der er forskellige former for fjernstyrede biler, og de fleste af dem kan godt rulle på ting som sten. De kører glimrende på asfalt, og kan også køre på græs og grus.

Der er tale om et stykke legetøj som muligvis også kan udvikle barnets koordinationsevne, idet man med bilen kan navigere frem og tilbage og til højre og til venstre.

Fjernstyrede biler er derfor en helt unik gave til unge drenge i alderen 10-14 eller yngre som kan finde ud af at styre en sådan bil. Det er dog anbefales værdigt, at en voksen er med første gang når bilen skal tages i brug, således at bilen ikke kommer til skade, ved at man f.eks. kører den ind i en mur. Herudover kan det siges at fjernstyrede biler er meget holdbare og ikke går i stykker så let. De kan også køre med en forholdsvis høj hastighed, og de kan styres i en lang radius idet de er forbundet med en fjernbetjening, hvis signaler opfattes af bilen som følge af at fjernbetjeningen har en form for satellit på ydrekanten.

 

 

Kategorier: Generelt