Det fleste private har det svært med at skulle have hjælp fra en revisor eller en bogholder. Det er typisk fordi det lyder som om det koster mange penge hver gang sådan en starter op og det er der jo sjældent råd til. Hvis du har solceller skal du have lavet et regnskab for dette. Og måske er en freelance bogholder ikke en dum ide?

Hvis du har solceller på taget vil jeg starte med at sige tillykke, du er nu virksomhedsejer. Alle private der har solceller på tager er blevet virksomhedsejere, da de skal lave regnskab over deres afskrivninger og deres indtægter, således de kan selvangive deres skat.

De fleste bogholdere tager en fast pris for at udarbejde et solcelleregnskab, så det er super nemt at få det gjort hurtigt og sikkert uden at man selv skal til at holde styr på alle reglerne omkring det. Personligt har jeg brugt www.rdeconomic som min freelance boglholder, hun (Rikke) er super dygtig og har lavet mange regnskaber for solceller, hun hjælper også alle andre virksomheder med regnskabet og jeg kender flere foreninger og små iværksættere som efter de har møde hende har flyttet hele deres regnskab over til hende. Det handler både om pris og om at man kan sammen med personen.

For mig er der ikke tvivl jeg er lykkelig over at have fundet en god bogholder og jeg har endda anbefalet hende til flere af mine venner som også er helt vildt glade for at hun laver deres regnskab. Det er ikke kun solcelleregnskaber hun laver, men også foreningsregnskaber, regnskaber for virksomheder fra I/S til A/S. Det kan anbefales på det varmeste – og det koster ikke en arm at hyre hende.