Når jeg ikke er engageret i at bevare de ekstremt vigtige skadestuer i de såkaldte randområder, er jeg jo fuldtids selvstændig med 8 ansatte. Det er ikke alle, der ved det – men sådan er det altså. Og jeg har for nylig entreret med firmaet Topcall, som nu passer min firmatelefon.

En “overset” service

Det er egentlig forunderligt, at der ikke er flere små og mellemstore firmaer, der har set lyset i relation til vigtigheden af at være tilgængelige på telefonen (og på nettet – mere om det senere). Mange synes at tro, at en telefonsvarer er godt nok.

Det er det altså ikke, hvis man er interesseret i dels at lande så mange nye kunder som muligt og dels i at servicere de eksisterende bedst muligt.

Telefonpasning er en indtægt

Da jeg besluttede mig for at prøve ekstern telefonpasning, var min kone lidt skeptisk. Hun mente, at det ville være en udgift, jeg kunne være foruden.

Men som sagt: Jeg lavede aftalen, og efter blot 4 måneder hos Topcall, kan jeg se, at der IKKE er tale om en udgift men om en indtægt!

Mit overskud fra nye kunder og fra mersalg til eksisterende overvejer LANGT, hvad jeg betaler.

Nu passer de min chat også

De har også en service, hvor de kan overtage live-chat på hjemmesiden, og det er jo altså en funktion, man ikke skal undervurdere, har jeg erfaret.

Med en simpel stump kode på min hjemmeside har de overtaget opgaven, og de er der jo hele dagen – i modsætning til mig, der ofte må forlade kontoret.

Det har øget antallet af henvendelser fra min hjemmeside dramatisk, og flertallet af dem fører faktisk til nye kunderelationer.

Det er sgu nemt: https://www.topcall.dk/live-chat/

 

Kategorier: Generelt