Det kan godt være, at du allerede er færdig med alle juleindkøbene. Det skulle sådan set ikke undre mig. De fleste af os har jo besluttet at drosle helt ned for det der med gaver og overflod. Vi er blevet lidt mere beskedne her i de sidste mange måneder. Vi har fået fokus på, at det ikke er det materielle og det kvantitative, som det hele handler om. Livet. Nej, det handler om, at vi er sammen – og kan finde ud af at leve sammen. Få oplevelser sammen. Være sammen. Og dog? Jo, der er nogle af os, som gerne vil købe julegaver. Og selvom du er gift med manden, der har alt, så er jeg sikker på, at du sagtens kan finde en lille gave til ham. Især hvis du går hen til et byggemarked – eller en specialiseret forretning, der kun sælger værktøj.

Stanley er altid et hit

Her vil du, hvis du vil bruge lidt ekstra tid af dit liv på at gøre ham glad, kunne finde mange stykker værktøj, som han sikkert vil blive rigtigt glad for – og som han vil bruge. Fx kan du finde håndholdt værktøj fra Stanley online her. Det kan være en simpel hammer eller en knibtang. Det er kvalitetsværktøj, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Og hvis du vil spendere lidt flere penge, så er det altid et hit at købe en af de der Makita hækkeklippere, som har opladeligt batteri.

Nyt batteri til hækkeklipperen måske

Hvis han allerede har sådan en hækkeklipper, så kan du nøjes med lige at undersøge hvilket Makita batteri, der skal i den. Og så nøjes med at købe det. Du synes måske, at det er helt forkert at give din husbond en hækkeklipper i julegave. Den kan jo ikke bruges lige nu. Her midt i vinterens og mørkets tid. Og desuden har I hundredvis af små LED-lys sat op på hækkene.

Jo, det kan du da have ret i. Men der kommer jo et forår og en sommer, hvor de lune timer skal bruges udenfor, og hvor hækken faktisk godt kunne bruge et godt trim. Så det er en god idé. Vi kan også se det på statistikkerne. Salget af Makita hækkeklippere går altså rigtigt fint her i december. Og det skyldes altså ikke, at de er på særlige tilbud. Det skyldes, at Makita hækkeklipperne er af rigtig god kvalitet. Og det ved almindelige forbrugere.

Masser af muligheder

Men, hvis en hækkeklipper er ubrugelig for jer, fordi I bor faktisk ikke i et hus med en have, så er der mange andre muligheder for, at du kan give ham en god julegave, som han vil blive glad for. Det kan fx være, at I kæmper lidt med fugtskader i bygningen, som I bor i. Er der så noget mere nærliggende end at give din mand en rigtig god fugtighedsmåler?

Han er jo altid den, der gerne vil hjælpe med viden og præcise tal. Og når der kommer en ny fugtskade, så vil han kunne se den lige med det samme. Endda inden I opdager den.

Kategorier: Generelt