Ugen op til påske og ugen op til jul er nogle af de travleste i hele året for vinduespudserne. Det handler nemlig om at alle vin have et rent hjem til der kommer gæster.

Det betyder at hele landets hær af vinduespudsere er på tæerne de her dage og det bliver ikke til mange kaffepauser, mens man kører fra den ene kunde til den næste. En professionel vinduespudser kan nå en hel del kunder om dagen og der kan pudses op til 100 ruder om dagen. Det er mange og det betyder at man skal have grejet i orden.

Når man er professionel vinduespudser har man typisk et sæt af en svamp til vindues samt en skraber til at tørre vandet væk med igen. Med sig i bæltet har man så også et tørt viskestykke som bruges til at rengøre rammen omkring vinduet med og tørre eventuelt vand væk i hjørnerne.

Det kan man naturligvis gøre selv derhjemme, det er endda god motion. Men du kan også overveje om du ikke vil bruge de par håndører det koster og så i stedet for bruge tiden sammen med familien eller lignende. Det ved jeg at det vil størstedele af alle danskere.

Kategorier: Generelt