Jeg er en amatør, en amatør i at bygge hjemmesider. Men jeg vil alligevel lige skrive en historie omkring hvordan jeg lærte at bygge en hjemmeside selv og sparede 25% på at købe et webhotel.

Jeg har i længere tid haft et ønske om at lave en hjemmeside, hvor jeg kan skrive omkring min store hobby – fugle. Efter nytår tog jeg mig sammen og begyndte at kigge rundt på nettet efter nogle resurser som var nemme at gå til.

Det store problem, synes, jeg var at alt det jeg fandt var spredt ud over forskellige sider, så skulle man læse en artikel her og en artikel der. Det var ikke før jeg faldt over siden www.wordpressbogen.dk at jeg fandt det hele samlet på eet sted. Det er ikke en række af artikler, men mere en e-bog som man kan downloade og komme i gang med alt fra at købe sit domæne til at installere et CMS på sit webhotel til at lave sin første hjemmeside og skrive løs.

Hen over weekenden fik jeg læst bogen og bestilt mit nye domæne. Jeg fik gjort mig nogle tanker omkring hvordan jeg ville lave min side og hvordan folk skulle finde den. Jeg fik valgt et tema til min hjemmeside og inden kort tid sad og skrev det første indlæg på min blog, som om jeg aldrig havde lavet andet. Normalt køber man webhotel for 12 måneder ad gangen (det koster ca 250 kroner for 12 måneder) – men jeg var så heldig at jeg læste netop denne bog, her var en rabatkode, så jeg fik 3 måneders gratis webhotel. Det var super godt og en rigtig god oplevelse.

Det hele har faktisk været sjovt at prøve kræfter med at lave sin egen hjemmeside og dermed begynde at skrive på nettet. Jeg deler en smule af det med vennerne på facebook og vise alle mine billeder frem. Jeg får besøgende hver dag ind på min side, så det hele er bare godt. Det kan varmt anbefales – om ikke andet så for at få 3 måneder gratis webhotel.

Kategorier: Generelt