Det er altid godt at gøre en god handel, men det er dobbelt så godt, når man laver en dobbelt så god handel. Det var hvad jeg gjorde i weekenden på henholdsvis en sengerand og 2 hårfarver. Det lyder som lidt af en underlig sammensætning, men forklaringen får I her.
I søndags, da min mand som sædvanlig sad og så fodbold, kedede jeg mig også som sædvanligt. Det ender altid med, at jeg kommer til at bruge lidt penge på nettet og i søndags var ikke en undtagelse.
Jeg surfede lidt på dba og fandt en sengerand til Iben vores datter. Sengeranden var rigtig fin og det var en god sengerand fra sebra. Jeg vidste, at sengeranden ville passe til Ibens nye tremmeseng, for jeg har nemlig haft lånt en sengerand magen til af min veninde og den passede utroligt godt til tremmesengen.
Sengeranden jeg havde fundet på den blå avis, var ikke kun sindssyg billig, men den var også ubrugt. Der var bare et problem, den var til salg i Randers og da jeg selv bor i KBH, er den jo ikke lige sådan at hente.
Da jeg mødte på job om mandagen spurgte min chef mig til alt held, om at tage til Randers for at undervise firmaets søster afdeling. Det kunne jo ikke passe bedre, så kunne jeg jo hente den sengerand, hvis den nu bare ikke var solgt til en anden side.
Det var den heldigvis ikke og personen der havde den til salg arbejdede faktisk i det firma, som jeg skulle undervise. Derfor skulle jeg ikke til at køre rundt og bruge tid på at finde adressen til den person, som havde sengeranden.
Dagen jeg ankom til Randers var  en onsdag og jeg kom et par timer for tidligt, igen til mit held. For der var noget de kaldte heldig onsdag hos en lokal økologisk frisør. Det gik simpelthen ud på, at man kunne få farvet sit hår og kunne købe en suveræn økologisk hårfarve til halv pris.  Det passede rigtig godt ind i min plan, for da jeg var kommet et par timer for tidligt kunne jeg jo lige nå, at få farvet mit hår plus at jeg kunne købe en hårfarve eller to med hjem til halv pris.

Se det er, hvad jeg kalder en handel for to fluer for et smæk.

Kategorier: Generelt