Nu er det tid til at komme på slankekur, jeg har købt en badevægt og er helt klar til at komme i gang med min slankekur. Jeg har besluttet mig, da jeg kom til at se mig selv forleden på nogle gamle billeder. Det var dengang jeg gik til fodbold og lavede noget hele tiden.

Det gør jeg ikke længere og nu har jeg bare ikke tid til at gå til den slags, der er bare for meget at lave med børn, familie og arbejde – og det er hver gang motionen som taber og bliver nedprioriteret. Det er en skam, for jeg var faktisk ret glad for at dyrke motion. Nu tror jeg mere det er realistisk hvis jeg taber mig uden at skulle dyrke motion. Jeg har lige ekstra 10 kilo jeg gerne vil tabe, jeg tror måden at gøre det på er ved at skifte de ting man spiser ud med noget som er mere sundt. Det er faktisk ret ligetil, jeg fandt en fantastisk guide på nettet, på www.effektivkur.dk er der både kostplan og madplaner fulde med slankemad så det er bare med at komme igang. Der er ingen undskyldninger om at det er for svært.

Med min nyindkøbte digitale badevægt er jeg helt klar til at gå på slankekur og slippe af med de 10 ekstra kilo. Jeg glæder mig til at komme i gang og se hvor meget man kan tabe sig uden at dyrke motion, jeg er lidt skeptisk, men glæder mig til at prøve kræfter med det.

Kategorier: Generelt