Vi bruger efterhånden mere og mere af vores sommer på terrassen og sammen med at materialet polyrattan har vundet frem på markedet for havemøbler, så gør vi også mere og mere ud af designet på vores terrasse. Polyrattan er fantastisk fordi det er lavet så det kan stå ude hele året rundt uden at tage skade, og så er de nemme at rengøre hvis man skulle spilde på dem.

Derfor kan du også få en hyndeboks i dette materiale og så får du hele terrassen til at passe sammen. En hyndeboks kan du også få i træ eller plastisk og hvilket materiale du vælger kommer an på hvordan du gerne vil designe din terrasse. Designet er nemlig som sagt blevet populært og hvor vi tidligere gemte vores hynder væk, så ønsker vi nu at have dem tæt på terrassen i en flot boks.

Prisen er selvfølgelig en afgørende faktor for de fleste og hvis du vil finde de billigste hyndebokse, så skal du lede efter dem i plastik, da de koster mindst at lave. Det er dog sjældent at disse passer ind på din terrasse, så måske du skulle lede efter en i træ eller i polyrattan. Du kan finde dem i butikker over hele landet, som for eksempel Jysk og Coop kæderne og i de fleste tilfælde under 1.000 kroner.

Men undersøger man disse bokse nærmere finder man ud af, at de ikke er vandtætte og der er der ikke meget nytte ved at sætte den på terrassen. Led derfor hellere efter en vandtæt hyndeboks selvom de koster lidt mere, for i sidste ende er det et bedre valg. Eventuelt kan du lede efter en brugt hvis du ikke vil betale så meget for den.

En personlig erfaring

Grunden til at jeg taler så varmt for at man har et sted at gemme sine hynder er, at jeg for nogle år tilbage netop havde investeret i et større sæt møbler til haven. Jeg mener at man kalder det et loungesæt. Sagen var, at de kom med en masse lækre hynder i stof og de var fantastiske at sidde på.

På det tidspunkt havde jeg ikke skænket det en tanke, at jeg burde pille de hynder af når jeg ikke brugte møblerne, for solen skinnede og det hele var bar herligt. Jeg drog på ferie i 3 uger og netop i de uger valgte det at regne næsten uafbrudt. Da jeg ikke var hjemme kunne jeg ikke tage hynderne ind og jeg skænkede det altså ikke en tanke da jeg jo nød min ferie.

Da jeg så kom hjem så jeg skaden og den korte historie er, at jeg måtte smide dem ud og købe nye for knap 4000 kroner. Så nu husker jeg at tage dem ind når jeg ikke bruger dem.

Kategorier: Generelt