Det var dog gevaldigt som der er boomet med tilbudsaviser på nettet det sidste stykke tid. Det er på alle platforme, både til iPad iPhone Android og meget andet.

Men jeg er den type menneske som ikke kan lade være med at scanne dem minutiøst igennem for at se om der er noget jeg absolut ikke kan undvære. Det smarte er at hvis man søger på nettet på ordet tilbudsavis så kommer der en kæmpestor side op med en masse tilbudsaviser på. Den bruger jeg meget, det er fra tilbudsugen.dk.

Når der er så mange gode tilbudsaviser derude er det vigtigt at man kigger helt over på side 3 og fire på googles resultater, der finder man også guldkorn. Foreksempel faldt jeg over en online tilbudsavis, hvor der er mange penge at spare. Det gode ved den er at man som webshop kan tilføje sine tilbud dertil, det betyder at der er opdateringer hver eneste dag. om alt muligt. Deres kategorisystem gør det nemt og hurtigt at bladre igennem mange sider og finde de tilbud man måske skulle have overset i første omgang. Kan varmt anbefales, kig over på www.itilbud.dk.

Kategorier: Generelt