Alle har deres dårlige vaner og bliver der ikke gjort noget ved det, kan det i sidste ende tage overhånd. I sidste ende er der én – enten dig selv eller en nær dig, som må tage en beslutning, der til slut kan stoppe den dårlige vane. En kold tyrker er næsten aldrig den mest holdbare løsning, men det at trappe ned viser sig tit at være fremgangsmåden. Kan du ikke motivere dig selv til det, kan du gøre det med én, som har samme dårlige vane eller få en nær dig til at motivere dig. Uanset hvad det er findes der råd til at stoppe det.

Til dig der ikke kan stoppe med at bide negle
Der er rigtig mange mennesker, som bider negle. Størstedelen af de som har fået det til en vane er mænd. Når det kommer til personlig pleje som at klippe negle, viser det sig nemlig tit, at mange mænd har 10 tommelfingre. Det er derfor langt nemmere at bide dem! Når det kommer til kvinder er der en lidt mindre del, som bider negle. Stort set alle ønsker dog, at stoppe, da neglelak ofte er pænere og lettere at ligge på lange negle.

Rådet til dig er her, at man på apoteket eller samtlige butikker indenfor personlig pleje kan finde en neglelak, der ikke alene styrker neglene, men også smager rigtig dårligt. Du vil derfor når du bider negle, opleve en rigtig dårlig smag, der vil få dig til at stoppe. Til slut vil det ikke længere være en vane for dig, at bide neglene. Du kan derefter vælge stadig at bruge neglakken eller begynde at bruge alle andre farver.

Til dig der gerne vil stoppe med at ryge
Især når det kommer til rygning, er det svært at lave en kold tyrker. Nogle gange er det trangen til nikotin, der ikke kan få folk til at stoppe, andre gange er det følelsen af at have en cigaret i hånden. Dit hjælpemiddel til at trappe langsom ned er en elektronisk cigaret. I stedet for røg og tjære frigiver den damp, med et lavt indhold af nikotin. På denne måde kan du langsomt trappe ned og i sidste ende have langt lettere ved at stoppe helt.

Andre fordele ved en elektronisk cigaret frem for den almindelige er også, at du ikke længere vil døje med, at dit hår eller tøj lugter af røg indtil det bliver vasket. Derudover vil dampen ikke misfarve dine tænder. Vil du læse mere om en elektronisk cigaret eller har du allerede bestemt dig for at købe den, skal du klikke dig ind på og sætte en stopper for din dårlige vane allerede i dag.

Start i dag og mærk en forskel med en elektronisk cigaret
Uanset hvad din dårlige vane er, er det aldrig for sent at starte. Har du for eksempel røget gennem flere år, vil du ved et rygestop hurtigt kunne mærke en forskel på din krop. En lille genstand som en elektronisk cigaret kan medvirke til, at du lever et sundere liv længere end hvis rygningen havde fortsat. Bedre sent end aldrig – held og lykke!

Kategorier: Generelt