Umbraco er en måde at lave hjemmesider, og det er især godt hvis man gerne vil have en open source CMS hvor man har brug for fleksibilitet. Alle systemer har styrker og svagheder, og en lille svaghed ved denne måde, er at der kan være lidt problemer ved flersproglige hjemmesider, og det er noget man sagtens kan leve med, men man skal bare lige overveje det.

Umbraco siger man kan det hele, men som sagt er det ikke det stærkeste CMS til at klare en flersproglig hjemmeside. Dette betyder at man skal være klar over hvordan systemet fungerer hvis man gerne vil have flere sprog på sin hjemmeside, og den kan ikke skelne mellem globale og lokale felter. Man kan komme nogle af disse problemer til råds, ved at omdefinerer en række identiske versioner af felter, hvilket kan være et stort job. Men derudover er det et system som kan det hele.

Umbraco er populært iblandt webmastere

Umbraco er et brugervenligt system og bare af den ene grund er det populært iblandt webmastere at bruge, og derudover er der også mange andre faktorer som spiller ind når man siger at det er et populært system. Både helt nye webudviklere og garvede webudviklere kan bruge dette system, da det er meget brugervenligt, og meget nemt at arbejde og komme i gang med at bruge. Går man meget op i designet på ens hjemmeside, så er det en god ide at kigge på Umbraco løsningen, da dette er en af de bedste løsninger indenfor design af hjemmesider. Dette er en af Umbraco’s store styrker, for der findes faktisk ikke rigtig nogle begrænsninger for hvordan ens design kan se ud eller hvordan det skal fungerer. Dette er virkelig en god ide når man snakker om hjemmesider, da design spiller mere og mere ind, da det er det første man ser på en hjemmeside. Derudover er det vigtigt at kunder synes at det er nemt at finde rundt, hvilket også er en del af den design som man vælger at have på sin hjemmeside. Umbraco er CMS’et Umbraco og det er en god løsning.

Kategorier: Generelt