Så er vi blevet en del af en kedelig statistik. Vi har haft indbrud i vores sommerhus. Vi har haft sommerhuset i næsten 8 år efterhånden og faktisk er vi så en del af to statistikker. Den ene af at være en del af de hundredvis af sommerhuse der har indbrud hvert år. Den anden statistik er at vi faktisk først havde indbrud efter 8 år.

Da vi udlejer vores sommerhus det meste af tiden har vi egentlig aldrig haft alarm, da det stort set aldrig har været tomt. Der har altid være nogle turister eller familie som har boet i sommerhuset, så der har ikke været tomt i længere tid.

De tyve som er brudt ind i vores sommerhus har også været heldige, for der var kun et enkelt døgn det stod tomt, fra det blev rengjort om søndagen til der flyttede nogle nye ind om mandagen – og det var kun fordi de var en dag forsinket de nye lejere at det var tomt. Det må også have været en ubehagelig oplevelse for dem. Heldigvis var der kun tale om et vindue der var brudt op, så det fik den lokale tømrer hurtigt fikset og vi fik hurtigt erstattet vores gamle fladskærmstv.

Nu skal vi have installeret en GSM alarm i sommerhuset, når lige vi har en dag mellem vores gæster er der. Det er heldigvist ikke så vanskeligt at instruere gæsterne i at slå alarmen til eller fra, det sker bare via en fjernbetjening – lige som til en almindelig bil.

Nu er det heldigvis helt slut med at have ubudne gæster i vores sommerhus, det er bare ærgeligt at det skal gå ud over vores gæster at der er nogen mennesker som ikke kan kende forskel på dit og mit. Vi var heldige at finde en billig alarm på www.gsm-alarm.dk